Velvære for krop og sjæl hos Sira Original Thai Massage

Vi fejrer kærligheden med billig massage

Happy Valentines!

Igennem hele februar kan du få en times massage til kun 350 kr. (bortset fra en times hot stones massage, der bliver nedsat fra 500 kr. til 450 kr.)
Bemærk! Selvom der står, at det koster 400 kr. når du booker en times massage, skal du altså kun betale 350 kr. når du har fået massagen.
Se mere her.

Se de forskellige typer massage og spa-behandlinger, vi tilbyder herunder:

Sira traditionel thai massageSira traditionel thai massage

Original Thai Massage

Dette er den traditionelle thailandske massage udført med tørre greb (uden olier), hvor klienten er fuldt påklædt. Denne massage er ideel til ømme og trætte muskler. Den giver øget blodgennemstrømning af musklerne, samt virker afslappende på hele kroppen.

30 / 60 / 90 min.

250 / 400 / 600 kr.

Sira thai olie massageSira thai olie massage

Thai Olie Massage

Den traditionelle Thai-Olie-massage består i at varme musklerne op og få løsnet spændinger så affaldsstoffer, som har samlet sig i kroppen, bliver fjernet. Du vil straks efter mærke et fantastisk velvære i kroppen.

30 / 60 / 90 min.

250 / 400 / 600 kr.

Sira afslappende hoved- nakke- skuldermassageSira afslappende hoved- nakke- skuldermassage

Hoved, Nakke, Skuldermassage

Med en hoved, nakke og skuldermassage, kan du få behandling for et konkret problem. Du vil opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

30 / 60 / 90 min.

250 / 400 / 600 kr.

Sira afslappende massage med varme stenSira afslappende massage med varme sten

Hot Stone Massage

Når dybe massagestrøg kombineres med de varme sten, opnås en meget afslappende, helende og udrensende massage. Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer, og du vil derfor opnå en følelse af ny energi. Kom 2 på samme tid få 15 % rabat på behandlingen.

60 / 90 min.

500 / 700 kr.

Sira afslappende hovedbundsmassageSira afslappende hovedbundsmassage

Hovedbundsmassage

Hovedbundsmassage giver hele kroppen et løft og hjælper den til at skaffe sig af med affaldsstoffer, ligesom den stimulerer organerne, så de arbejder mere effektivt. Hovedet er centrum for vores nervesystem, så ved at stimulere blodtilførslen øges kroppen tilførsel af næringsstoffer. Herved øges kroppens modstandskraft.

30 min.

250 kr.

Sira massage for gravideSira massage for gravide

Gravid Massage

Vi har en specialbriks til gravide med udskæring til den voksende mave. Du kan naturligvis, nyde mange former for massage, ansigtsbehandling og pedicure, selvom du er gravid.

60 min.

400 kr.

Sira massage til børnSira massage til børn

Massage for børn

Til børn mellem 3-15 år. En behagelig afslappende berøringsmassage.

30 / 60 min.

200 / 350 kr.

Sira par-massage med varme stenSira par-massage med varme sten

Hot Stone Par-massage

Når dybe massagestrøg kombineres med de varme sten, opnås en meget afslappende, helende og udrensende massage. Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer.

60 / 90 min.

900 / 1300 kr.

Sira par-massage med olieSira par-massage med olie

Thai Olie Massage Par-massage

Med den traditionelle Thai-Olie-massage varmes musklerne op og der løsnes op for spændinger for at fjerne kroppens opbyggede affaldsstoffer. Du vil straks føle en fantastisk velvære i hele kroppen.

30 / 60 / 90 min.

500 / 750 / 1100 kr.

Sira afslappende ansigtsbehandlingSira afslappende ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandlinger hjælper til at holde huden sund og i balance. Behandlingerne kan enten laves for at dybderense huden og fjerne urenheder, mens andre laves for at afslappe muskler, gøre huden blød, spændstig og give fornyet energi.

60 min.

500 kr.

Sira behagelig fodmassageSira behagelig fodmassage

Fodmassage

Fodmassagen er en massage af ben og fødder, men afsluttes med en massage af nakke og skuldre. Behandlingen er rettet mod reflekspunkter under fødderne, som påvirker hele kroppen, og starter med et fodbad. Massagen er god for kredsløbet, og stimulerer de indre organer. Oplev en følelse af lethed og velvære efter en lang dag på fødderne.

60 min.

450 kr.

Thai massage der giver balance for krop og sjæl

Om Thai massage:

Thai massage er en holistisk tilgang til massage, der giver velvære i både krop og sjæl.

Kroppen består af mere end kød og blod. Den består af energilinjer. Målet med thai massage er at bevæge energien igennem kroppen og genoprette harmoni og balance.

Godt for:

  • Øget fleksibilitet og afslapning
  • Stressreduktion og afspænding
  • Forbedret energiflow og balance

Thai massage er en dybdegående massage, der løsner op for spændinger og giver en følelse af velvære. Det er en massageform, der er blevet praktiseret i Thailand i mere end 2500 år.

Thai massage er en holistisk tilgang til massage, der ser kroppen som mere end kød og blod. Kroppen er fyldt med energilinjer, som kan bringes i ubalance.

Blokeringer eller stagnationer i disse energilinjer kan føre til ubalance eller endda sygdome. Hos Sira Original Thai Massage sigter vi mod at løsne disse blokeringer ved hjælp af forskellige teknikker.

Målet med thai massage er at bevæge energien gennem kroppen og genoprette harmoni og balance. Dette opnås ved hjælp af strækning, pres og manipulation af kroppens led og muskler.

Thai massage er kendt for sine strækningsteknikker, der sigter mod at forbedre fleksibilitet og frigøre energi langs linjerne. Disse strækninger kan være både passive, hvor massøren udfører strækkene, og aktive, hvor du selv deltager.

Forskellige energilinjer fokuserer på specifikke områder af kroppen, og hos Sira Original Thai Massage kan vi tilpasse behandlingen afhængigt af dine behov og eventuelle blokeringer eller ubalancer.

Thai massage i Holstebro

Sira Original Thai Massage er placeret i Holstebro midtby, på Bisgårdgade 3. Vi tilbyder thai massage til både mænd, kvinder, gravide og børn.

Vi har åbent mandag - lørdag fra kl. 10 - 18 og søndag fra kl. 9 - 16. Du kan booke en tid online eller ringe til os på telefon 42 45 16 65.

Vi glæder os til at se dig

Find vej til os her

Har du spørgsmål til ovenstående, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, læse mere om Sira Original Thai Massage, eller følge med i vores massageblog, som du ser et uddrag af herunder:

Massage har mange fordele. Thai massage er en tradition, der strækker sig mere end 2500 år tilbage i tiden. Så der er noget erfaring at bygge på. Grunden til, at det har overlevet så længe, er naturligvis at der er nogle helt klare fordele ved massage. Det kan du læse mere om på min blog, som du får et uddrag af herunder:

Afslappende, fugtgivende og varmende olie-massage
Opvarm din vinter med Thai Massage: De utrolige fordele i koldt vejr

Vinterens kulde kan efterlade os stive, trætte og længselsfulde efter varme. En god gang Thai massage løsner op og giver varme til krop og sjæl. Lad os se nærmere på, hvordan Thai massage kan være din bedste ledsager i denne kolde tid.

Læs hele blog-indlæget
Traditionel afslappende og balancecgivende thai massage
Oplev Forskellen: De Unikke Fordele ved Thai Massage

Mens både Thai massage og vestlig massage søger at fremme velvære, byder Thai massage på unikke fordele, der stammer fra sin rige historie og traditioner, der går mere end 2500 år tilbage i tiden. Lad os dykke ned i, hvorfor Thai massage kan være en berigende oplevelse for både krop og sjæl.

Læs hele blog-indlæget
Thai massage - mere moderne end nogensinde før
Over 2500 år gammel tradition er populær som aldrig før

I en hektisk verden, hvor stress og travlhed præger vores verden mere end nogensinde før, finder en over 2500 år gammel tradition ny popularitet. Thai massage, en kunst der har overlevet tidens tand, er mere moderne og relevant end nogensinde før.

Læs hele blog-indlæget
Vi støtter behandler-Guiden