Om Sira Original Thai Massage

Hos Sira Original Thai Massage, i hjertet af Holstebro, handler massage om mere end blot at lindre fysiske spændinger. Thai Massage er en holistisk massage med en tradition, der strækker sig over 2500 år tilbage i tiden. En tradition der tager udgangspunkt i at krop og sjæl hænger sammen. Ved at bearbejde kroppens energilinjer, kan man sørge for, at det ikke kun er kroppen, der er i balance, men også sjælen.

En central del af thai massage involverer arbejdet med energilinjer, der siges at transportere livsenergi gennem kroppen. Ved at manipulere disse linjer stræber thai massage efter at genoprette en sund energistrøm, hvilket ikke blot medfører fysiske, men også mentale fordele. Det er ikke blot en massage; det er en rejse mod indre ro og harmoni.

Ejeren, Siriprapha Rasmussen er klar til at byde kunder velkommen hos Sira Original Thai Massage Ejeren, Siriprapha Rasmussen er klar til at byde kunder velkommen hos Sira Original Thai Massage

En drøm gik i opfyldelse

Sira Original Thai Massage i Holstebro slog dørene op for første gang d. 11/11-2023. Efter mere end 15 års erfaring, tog klinikkens ejer, Siriprapha Rasmussen skridtet og blev selvstændig.

Siriprapha er uddannet på en af de mest anerkendte massage-skoler i Bangkok. Efter hun tog sin uddannelse var hun ansat, indtil hun i 2016 rykkede teltpælene op og flyttede til Danmark, hvor hun flyttede ind hos son mand, Jans Rasmussen.

Efter at have arbejdet som massør i Danmark i 7 år, besluttede Siriprapha sig for at tage springet og blive selvstændig. Hun har altid drømt om at have sin egen klinik, og nu er drømmen gået i opfyldelse.

Massage i centrum af Holstebro

Beliggende under 100 meter fra Nørreportscentret, på Bisgårdgade 3, byder Sira Original Thai Massage alle velkommen til en unik oplevelse af afslapning og selvforkælelse. Med en konstant stræben efter viden har Siriprapha skabt et sted, hvor krop, sjæl og velvære forenes. Hun tilbyder ikke blot massage, men en holistisk tilgang til wellness, der inspirerer til at frigive stress og omfavne indre harmoni.

Sira Original Thai Massage tilbyder et bredt spektrum af behandlinger, der spænder fra klassiske hoved- nakke- og skuldermassage til forfriskende fodmassager, og inkluderer endda manicure og pedicure.

Siriprapha Rasmussen inviterer alle til at opleve den unikke atmosfære og de fortryllende behandlinger, der venter bag dørene hos Sira Original Thai Massage. Lad sanserne blive pirret, og tag en pause fra hverdagens travlhed for at genfinde balance og indre harmoni.

Du kan let booke tid til en massage. Eller kontakte os for yderligere information.

Sira Original Thai Massage støtter:

Vi støtter Vi er grønne - for et bedre miljø i Danmark Bæredygtighed - vi støtter Grønt ansvar med fokus på bedre miljø Vi støtter Dansk Iværksætteri Vi støtter Dansk Netværk Vi bakker op om sympati-mærket Vi støtter danske virksomheder Vi støtter fællesskaber