Hoved, Nakke, Skuldermassage

Sira afslappende hoved- nakke- skuldermassage

Hoved-, nakke-, skulermassage - for lindring og afslapning

Om Hoved, Nakke, Skuldermassage:

Varighed: 30 / 60 / 90 minutter

Pris: 250 / 400 / 600 kr.

Godt for:

  • Løsner spændinger og stivhed i skulderregionen
  • Stimulerer blodcirkulationen i området
  • Afslapning for hoved og sind

Thai hoved-, nakke-, skuldermassage er en terapeutisk massagebehandling, der fokuserer på at lindre spændinger og forbedre blodcirkulationen i hovedet, nakken og skulderområdet.

Massagen er effektiv til at løsne muskelspændinger og stivhed i skuldre og nakke, der ofte opstår som følge af dårlige arbejdsstillinger, stress eller fysisk anstrengelse.

Massøren bruger forskellige teknikker, herunder strækning, tryk og cirkulære bevægelser, der er designet til at målrette specifikke områder af hovedet, nakken og skuldrene.

Med en hoved,- nakke- og skuldermassage, kan du få behandling for et konkret problem. Du vil opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

Lindring af spændinger i skulder- og nakkeregionen

Ved at anvende tryk og massere musklerne i skulder- og nakkeregionen stimuleres blodcirkulationen i området, hvilket kan bidrage til at reducere smerter og øge fleksibiliteten.

Massagen inkluderer også teknikker til at massere hovedbunden og ansigtet, hvilket kan fremkalde følelsen af afslapning og ro.

Thai-massage trækker på principperne om energibalancering og anvender tryk på bestemte akupressurpunkter for at frigøre energiblokeringer.

Hos Sira Original Thai Massage tilpasser vi behandlingen til dit behov. Vi justerer trykket og giver ømme områder ekstra opmærksomhed, så du får den bedste behandling.

Hoved-, nakke-, skulermassage i Holstebro

Sira Original Thai Massage er placeret i Holstebro midtby, på Bisgårdgade 3, og vi tilbyder hoved-, nakke-, skuldermassage thai massage til både mænd og kvinder.

Vi har åbent mandag - lørdag fra kl. 10 - 18 og søndag fra kl. 9 - 16. Du kan booke en tid online eller ringe til os på telefon 42 45 16 65.

Vi glæder os til at se dig.

Find vej til os her


Andre typer massage:

Original Thai Massage
Sira traditionel thai massage
Thai Olie Massage
Sira thai olie massage
Hot Stone Massage
Sira afslappende massage med varme sten
Hovedbundsmassage
Sira afslappende hovedbundsmassage
Gravid Massage
Sira massage for gravide
Massage for børn
Sira massage til børn
Hot Stone Par-massage
Sira par-massage med varme sten
Thai Olie Massage Par-massage
Sira par-massage med olie
Fodmassage
Sira behagelig fodmassage