Thai Olie Massage

Sira thai olie massage

Thai Olie massage - Behagelig massage for velvære og stressreduktion

Om Thai Olie Massage:

Varighed: 30 / 60 / 90 minutter

Pris: 250 / 400 / 600 kr. (500 / 750 / 1100 for par)

Godt for:

  • Fremmer afslapning og velvære
  • Lindrer muskelspændinger
  • Nærer og fugter huden

Olie-Thai-massage er en type massage, der kombinerer teknikker fra traditionel thai-massage med brug af olie for at skabe en mere glidende og afslappende oplevelse.

Mange mennesker søger thai olie-massage for at reducere stress, fremme velvære og lindre muskelspændinger. Den beroligende virkning af oliemassagen kan bidrage til at skabe en følelse af indre ro.

Udover at fugte og nære huden, varmer olien også musklerne op, så spændinger og affaldsstoffer, der har samlet sig i kroppen bliver løsnet op og bliver fjernet. Du vil straks efer mærke en fantastisk følelse i kroppen.

Thai Olie massage reducerer friktionen mod huden

Thai olie massage kombinerer traditionelle thailandske massageteknikker med elementer af vestlig massage, hvor olien gør det lettere at udføre strygninger og glidende bevægelser.

Formålet med oliemassagen er at fremme afslapning og velvære. Olien kan bidrage til at nære og fugte huden, samtidig med at massagen løsner spændinger og øger blodcirkulationen. Olien bruges også til at gøre massagen glattere og mere behagelig

Hos Sira Original Thai Massage tilpasser vi behandlingen til dit behov. Vi justerer trykket og giver ømme områder ekstra opmærksomhed, så du får den bedste behandling.

Thai Olie massage i Holstebro

Sira Original Thai Massage er placeret i Holstebro midtby, på Bisgårdgade 3, og vi tilbyder thai olie massage til både mænd, kvinder og par.

Vi har åbent mandag - lørdag fra kl. 10 - 18 og søndag fra kl. 9 - 16. Du kan booke en tid online eller ringe til os på telefon 42 45 16 65.

Vi glæder os til at se dig.

Find vej til os her


Andre typer massage:

Original Thai Massage
Sira traditionel thai massage
Hoved, Nakke, Skuldermassage
Sira afslappende hoved- nakke- skuldermassage
Hot Stone Massage
Sira afslappende massage med varme sten
Hovedbundsmassage
Sira afslappende hovedbundsmassage
Gravid Massage
Sira massage for gravide
Massage for børn
Sira massage til børn
Hot Stone Par-massage
Sira par-massage med varme sten
Thai Olie Massage Par-massage
Sira par-massage med olie
Fodmassage
Sira behagelig fodmassage