Kontakt os

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at give svar på de spørgsmål, du har til os. Men bvi kan desværre godt have lidt lange avartider indimellem. Du kan finde svar på ofte stillede spørgsmål herunder.

Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe på 42 45 16 65 eller udfylde kontaktformularen nederst på siden.

Ofte stillede spørgsmål

- Hvad er Thai massage?

Thai Massage er en over 2500 år gammel tradition. Det er en filosofi, der ser på kroppen som mere end kød og blod. Vi mener, at kroppen består af energilinjer, der kan bringes i ubalance. Thai massage sigter ikke blot imod at lindre fysiske spændinger, men også at genoprette harmoni mellem krop og sjæl. Det kan du læse mere om her


- Hvilke typer massage tilbyder I?

Vi tilbyder thai massage, oliemassage, fodmassage og meget mere. Vi tilbyder også manicure, pedicure og ansigtsbehandlinger. Se mere om vores behandlinger her.


- Hvor ligger massageklinikken?

Vi ligger i centrum af Holstebro, ca. 100 meter fra Nørreportcentret. Bare gå ned ad Bisgårdgade, der er en sidevej til gågaden, så finder du os. Find vej vha. af rutevejledningen her.


- Kan thai massage hjælpe med specifikke sundhedsproblemer?

Thai massage har en gavnlig virkning for mange mennesker og hjælper med en række sundhedsproblemer, heriblandt lindring af smerter, forbedring af fleksibilitet og bevægelighed, stimulering af blodcirkulationen, stressredutkion, samt lindring af hovedpine og forbedret søvnkvalitet.


- Hvor lang tid varer en massagebehandling?

Du kan vælge imellem 30, 60 eller 90 minutter for de fleste massager. Vi anbefaler minimum 60 minutter og helst 90 minutter for at få den bedste effekt.


- Hvad koster det?

Priserne varierer fra 250 kr. for en halv times massage for en enkelt person og op til 1300 kr. for 90 minutters hot stone massage for par. Men det kan også være, du kan finde et godt tilbud her.


- Tilbyder I seksuelle ydelser?

Nej! Du kan se, hvad vi tilbyder her.


- Gør thai massage ondt?

Ikke i udgangspunktet. Men smertetærskler er forskellige. Du kan altid bede os om at gå blødere eller hårdere til værks


- Er thai massage kun for at lindre smerter, eller kan det også være afslappende?

Udover at lindre smerter, er thai massage også yderst afslappende. Enkelte kan do opleve let ømme muskler, øget følsomhed og træthed eller svimmelhed efter behandlingen. Det kan være godt at drikke vand efter en behandling.


- Kan gravide modtage thai massage?

Ja, vi har en specialbriks med udskæring til den gravide mave. Se mere om det på vores forside.


- Er thai massage egnet til alle aldre?

Ja, vi tilbyder også massage til børn. Se mere om det på vores forside.


- Hvor stor erfaring har Siriprapha Rasmussen?

Siriprapha Rasmussen har over 15 års erfaring med massage. Hun er uddannet på en af Bangkoks fineste massageskoler og har sidenhen været på flere kurser og efteruddannels. Læs mere her.


Skriv eller ring til os

Hvis du ikke fik svar på dit spørgsmål ovenfor, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på 42 45 16 65 eller udfylde kontaktformularen herunder. Vi vender tilbage hurtigst muligt.