Afslappende Thai massage der løsner op for spændinger

Massage for enhver

i centrum af Holstebro

Det er dig og din velvære, der er i fokus hos os. Vi tilbyder massage for specifikke problemer, men også for ren afslapning. Fortæl os hvad du ønsker, og så vil vi gøre vores bedste for at give dig og din krop og sjæl den bedste oplevelse. Besøg os på Bisgårdgade 3, ca. 100 meter fra Nørreportcentret i centrum af Holstebro.

Se de forskellige typer massage, vi tilbyder herunder:

Læs mere ved at klikke på en af behandlingerne

Sira traditionel thai massageSira traditionel thai massage

Original Thai Massage

Dette er den traditionelle thailandske massage udført med tørre greb (uden olier), hvor klienten er fuldt påklædt. Denne massage er ideel til ømme og trætte muskler. Den giver øget blodgennemstrømning af musklerne, samt virker afslappende på hele kroppen.

30 / 60 / 90 min.

250 / 400 / 600 kr.

Sira thai olie massageSira thai olie massage

Thai Olie Massage

Den traditionelle Thai-Olie-massage består i at varme musklerne op og få løsnet spændinger så affaldsstoffer, som har samlet sig i kroppen, bliver fjernet. Du vil straks efter mærke et fantastisk velvære i kroppen.

30 / 60 / 90 min.

250 / 400 / 600 kr.

Sira afslappende hoved- nakke- skuldermassageSira afslappende hoved- nakke- skuldermassage

Hoved, Nakke, Skuldermassage

Med en hoved, nakke og skuldermassage, kan du få behandling for et konkret problem. Du vil opleve en afslappende og forfriskende massage, som giver ren velvære og ny energi til at klare dagligdagen.

30 / 60 / 90 min.

250 / 400 / 600 kr.

Sira afslappende massage med varme stenSira afslappende massage med varme sten

Hot Stone Massage

Når dybe massagestrøg kombineres med de varme sten, opnås en meget afslappende, helende og udrensende massage. Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer, og du vil derfor opnå en følelse af ny energi. Kom 2 på samme tid få 15 % rabat på behandlingen.

60 / 90 min.

500 / 700 kr.

Sira afslappende hovedbundsmassageSira afslappende hovedbundsmassage

Hovedbundsmassage

Hovedbundsmassage giver hele kroppen et løft og hjælper den til at skaffe sig af med affaldsstoffer, ligesom den stimulerer organerne, så de arbejder mere effektivt. Hovedet er centrum for vores nervesystem, så ved at stimulere blodtilførslen øges kroppen tilførsel af næringsstoffer. Herved øges kroppens modstandskraft.

30 min.

250 kr.

Sira massage for gravideSira massage for gravide

Gravid Massage

Vi har en specialbriks til gravide med udskæring til den voksende mave. Du kan naturligvis, nyde mange former for massage, ansigtsbehandling og pedicure, selvom du er gravid.

60 min.

400 kr.

Sira massage til børnSira massage til børn

Massage for børn

Til børn mellem 3-15 år. En behagelig afslappende berøringsmassage.

30 / 60 min.

200 / 350 kr.

Sira par-massage med varme stenSira par-massage med varme sten

Hot Stone Par-massage

Når dybe massagestrøg kombineres med de varme sten, opnås en meget afslappende, helende og udrensende massage. Varmen fra stenene afslapper muskelvæv med større effekt end mange andre massageformer.

60 / 90 min.

900 / 1300 kr.

Sira par-massage med olieSira par-massage med olie

Thai Olie Massage Par-massage

Med den traditionelle Thai-Olie-massage varmes musklerne op og der løsnes op for spændinger for at fjerne kroppens opbyggede affaldsstoffer. Du vil straks føle en fantastisk velvære i hele kroppen.

30 / 60 / 90 min.

500 / 750 / 1100 kr.

Sira behagelig fodmassageSira behagelig fodmassage

Fodmassage

Fodmassagen er en massage af ben og fødder, men afsluttes med en massage af nakke og skuldre. Behandlingen er rettet mod reflekspunkter under fødderne, som påvirker hele kroppen, og starter med et fodbad. Massagen er god for kredsløbet, og stimulerer de indre organer. Oplev en følelse af lethed og velvære efter en lang dag på fødderne.

60 min.

450 kr.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Ellers læs mere om Sira Original Thai Massage.